Se1

Здраво, jас сум

Бини

Мојот сопственик е:

Сашо Манчевски

Телефон за контакт:

0038970482221

Мојата адреса е:

Ристо Шишков 35-10 Центар Скопје

еМаил адреса:

sasho.manchevski@gmail.com

Дополнителни информации:

www.mypet.mk